2 noi licente de 3 G

SC RCS & RDS SA si SC Telemobil SA sunt castigatorii concursului pentru ultimele doua licente din generatia a treia de telefonie mobila (3G), organizata de Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI).

Cele doua companii au avut punctajele cele mai mari in urma evaluarii efectuate dupa criteriile stabilite in caietul de sarcini. SC RCS & RDS SA a cumulat 90,41 puncte, iar SC Telemobil SA a cumulat 72,71 puncte. Pe locurile urmatoare s-au clasat Cosmote Mobile Telecomunications SA, cu 59,74 puncte, respectiv Societatea Nationala de Radiocomunicatii Radiocom SA, cu 49,58 puncte.

Citeste comunicatul


Ce inseamna asta ? Ca o sa scada, in final, preturile la abonamentele 3G oferite de vodafone si orange. Si ca intr-un mare final, o sa ne putem lauda ca avem concurenta si in acest domeniu, si ca Zapp isi va arunca in aer toate ofertele de internet posibile si imposibile.

Sunt curios ce dracu o sa faca RDS.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply