Admiterea lui 2008

S-a uitat cineva pe siturile facultatilor noastre?

A vazut ca sunt aceleasi situri din 1999? Adica situri 1.0, http ready, fara nimic in plus, inca cu tabele cu border 1 si cu pdf-uri atasate in loc de pagini in care sa se explice anumite lucruri.

Adica cum? Ne laudam cu un invatamant de calitate, cu programatori care ies pe banda si cu rezultate extraordinare in campul universitar, dar nu suntem in stare sa facem o pagina pentru o facultate sa arate cum trebuie, mai ales sa se gaseasca informatiile pe ea asa cum e normal?

Daca prin restul tarii am gasit prin niste pdf-uri amarate un program de inscriere la admiterea la universitati, n-am reusit sa gasesc asta la Unibuc. Sau astia din urma fac inscrierea doar afisata pe avizierele din facultati?

Si totusi, ASE se dezminte, aici avem un forumlar de preinscriere online. Adica tu iti depui niste date online ca sa nu te mai duci sa pierzi timpul la facultate pentru asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: