Alexandra Stan s-a maturizat dintr-un pumn

Alexandra Stan s-a maturizat dintr-un pumn

E trist ca femeile au nevoie de cate un pumn sau cate o bata peste cap sa se maturizeze. Stiu din literatura ca trebuia sa le scoti coasta aia de drac din ele, ceea ce e cam echivalentul acestui fapt. Aseara…

“L-am iertat, ştiu că îi pare rău, că n-a gândit în acele momente şi că nu a putut să se abţină, eu n-am de ce să-l iert, trebuie să se ierte singur, sunt mai naivă, n-aş putea face niciodată rău cuiva. Mi-a facut un rău fizic şi m-a fortat sa ma maturizez si o sa fiu cu ochii in patru. Toata treaba asta m-a ajutat mai mult decât să-mi facă rău. Eu nu vreau să bag pe nimeni la puşcărie, nu fac nimanui rau, nu as mai putea lucra cu el pentru ca mi-a incalcat drepturi ale omului in primul rand” a spus artista la Kanal D. Via Realitatea

Adica omul ala te bate, te baga in spital si tu … tu il ierti si pleci cu el acasa. Pentru ca asa e normal.

Rogozanu, comenteaza te rog! Ca tu esti ala care zice sa nu fie batute femeile si altele de acest gen. Nici eu nu zic ca trebuie batute, dar cum ramane cu coasta aia de drac? Adica ce faci? Investesti intr-o femeie, o iei si o ridici, o faci vedeta, ca apoi sa vezi ca tot din cauza coastei de drac ti se duce naiba investitia?

Categoric, femeia are nevoie de emancipare, egalitate in drepturi si altele de acest gen. Dar stiu ele sa fie responsabile? Ca Alexandra in cazul exponential de mai sus a dovedit ca nu. Sau ca i se rupe de responsabilitate si ca de cele mai multe ori are nevoie de un pumn in fata si de o fata vanata ca sa isi revina psihic si fizic. Pentru ca nu-i asa, unde dai creste.

Ce invata Alexandra din povestea asta? Dar ce invata si alte femei? Ca tre sa fie proaste. Ca trebuie sa fie supuse dobitocilor de langa ele. In loc sa colaboreze corespunzator si sa creasca impreuna. Unu, nu-l provoci pe ala sa dea in tine. (nu stiu cine a zis, acu o fi facut si Alexandra Stan ceva, l-o fi injurat probabil). Doi, nu te duci sa te plangi la televiziuni ca sa pici de proasta dupa aia. Ziceam ieri (vine inregistrarea imediat) ca Alexandra Stan isi incheie cariera daca nu are un manager de backup, un altcineva care sa o ia si sa o creasca de acum incolo. Si nu a avut. Drept urmare a picat de proasta. De ce? Pentru ca atat o duce capul, pentru ca nu vrea sa isi asume o responsabilitate, pentru ca nu vrea sa mearga mai departe, pentru ca vrea sa se complaca in situatia asta.

Mai sunt multe de spus… ohooo, mai sunt multe de spus. Si oricat ati lua apararea unei tabere sau a alteia, nimeni nu va veni cu un argument constructiv. Careva, cineva care sa vina si sa zica. Da, am gresit, hai sa facem asa. Iar partea cealalta sa spuna, nu chiar asa, uite asa, uite facem un consens asa. Nop, fiecare isi va da in cap unul, altuia. Pentru ca asta e farmecul relatiilor interumane si intre barbat si femeie. Sau un fel de a fi care greu de tot evolueaza.

axandrastatn_67541800

 

Resursa literara pentru cei care nu inteleg faza cu coasta de drac, Povestea lui Stan Patitul, de Ion Creanga.

 

Bonus JACKPOT: “Mă solidarizez cu Alexandra Stan care zilele trecute a fost victima unei agresiuni fizice şi psihice. Astfel de acte de violenţă trebuie condamnate de către opinia publică şi sancţionate de către lege.” Remus Cernea

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: