Antena3 furt calificat sub scuza meseriei de jurnalist nesimtit

Antena3 fura, asta o stie toata lumea. Pentru ca ei sunt prea idioti si fara scrupule decid sa fure, atunci ei cred ca internetul e al lor … al tuturor.

Nu ba cretinilor, internetul nu e al vostru, dar internetul e al tuturor, iar pentru asta exista niste drepturi de autor ce se aplica si acolo. Adica banii aia din care voi va luati salariile. Cum ar fi sa vina cineva sa va ia munca si sa zica ca ati furat, pai atunci drepturile de autor ce vin in salariile voastre nu se mai platesc, pentru ca nu aveti drepturi pentru munca aia.

Hai sa vorbim si cu linkuri. O data Antena3 fura de pe protv, pentru ca eh … sunt protv cea mai buna televiziune, iar daca ei fac rating pot sa fure si ei subiectele ca sa faca succes fara dureri de cap prea mari. Dupa care antena3 vine si acuza ca pe nu stiu ce blog de pe realitatea se gasesc porn, dar pun si poza in care s-au inscris pe acel blog, iar apoi n-ar recunoaste in ruptul capului ca IP-ul de pe care au facut porcariile e al lor.
Iarasi Antena3 fura poze de pe bloguri pentru ca blogurile sunt si ele pe internet.

Astazi Antena3 fura si din Academia Catavencu, pentru ca nu e greu sa iei un material video pentru care n-ai drepturi de publicare, pentru care n-ai drepturi de retransmisie si sa spui ca l-ai gasit pe internet. Clipul bineinteles original se gaseste pe catavencu.ro.

Nu stam sa ne amintim si de alte momente cand Antena3 fura imagini exlusive de la alte televiziuni, le face zoom ca sa se piarda sigla si alte elemente grafice si le dau si ei ca imagini exclusive. Dupa modelele mai sus amintite si jurnalul national, ca deh e pastorit de tatal internetului oligrofen dl. Tuca, face acelasi lucru.

Hai sa ne uitam la tarile sudamericane … sa ne uitam la cum au ajuns ei sa isi ilustreze imaginile de la televiziuni. Sunteti atenti da? Click aici.

Si sa nu uitam, de fapt … de ce se lucreaza la antena3.

Bonus, google imi zice ca mai e una.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: