Atentie! Au revenit TIGANII in tara.

Daca vreun dus cu pluta de la autoritatile de discriminarea pulii mele incearca sa comenteze aici, sa-mi lase si datele pentru a-l actiona in judecata ca sa pot sa imi recuperez dauna provocata in urma furtului tiganilor de acum o saptamana.

tigani

Pulamea, asta e a 5-a masina pe care o vad in ultimele DOUA zile, sparta in Bucuresti.

Azi am trecut prin Curtea de Arges, oras sarac, mai nou impovarat cu masini strainte, masini cu numere de Italia si tigani. Am stat la o terasa, la o masa alaturata tigani. Tigani cu haine de giorgio armani (sau cum se scrie), cu aur galben pe maini, cu pantofi de lac si sacouri de la second hand din Italia. Stateau la terasa de fitze pentru simplul motiv ca acolo puteau atrage atentia, si vorbeau in italiana. Adica nu in romana ca asta nu stiu sa vorbeasca (!), ci vorbeau in italiana, pentru ca asta au invatat. Vorbeau afaceri, cam cum fac ei acolo, cam ce au facut si cum isi fac banii. Mai mult vorbeau ce vor face cu banii aia. Isi faceau planuri de intoarcere in Italia si isi faceau curaj cum sa intre inapoi in societate si ce sa le raspunda alora carora le spun ca sunt Romani si ii vor afara.

Pe scurt, Italia a dat afara TIGANII din tara, i-au trimis inapoi in Romania. TIGANII au venit inapoi in Romania si au inceput iar sa fure, peste tot, la mare, la munte, in Bucuresti. Nu au preferinte la masini, aleg orice le pica in mana, fura tot ce prind, doar au o scoala pornita in Italia, dezvoltata pe italieni si examinata de Politia italiana care nu a avut dovezi ca sa ii compromita.

Zilele trecute auzeam cum unuia i-au spart apartamentul si i-au furat o plasma de 104 centimetri. Au plimbat-o in brate, 4 oameni tot cartierul iar nimeni nu i-a oprit. Pulamea, in cazul asta sa-mi zica cineva ca Romania nu e cea mai libera tzara din lume. Adica te plimbi cu un lucru furat si nimeni nu te intreaba nimic, te duci dai o spargere, iar lumea se uita la tine ca la un lucru normal.

Politia romana doarme? Sau astia sunt aia care vin dupa ce s-a intamplat evenimentul si te calmeaza si te asigura ca totul va fi in regula? Trebuie sa ma gandesc acum ce i-au furat din masina astuia din poza de mai sus? Trebuie sa ma intreb de ce dracu astia de la Toyota mi-au dat mie o masina fara antena radio?

Nu, pentru ca Italia si-a dat afara TIGANII si le-a dat foc la tabere, astia au venit in Romania si continua sa fure, doar suntem stat european ce pulamea si avem salarii de zeci de mii de euro.

Da, sunt nervos, asa si? Crezi ca rezolva cineva ceva? Nu, o sa ies eu cu pistolul pe strada si o sa imi rezolv singur. Asa o sa creez un precedent si eventual se vor speria cativa dintre ei. Pana atunci atentie la bunurile voastre.

Sau asta ce inseamna? Ca mie trebuie sa imi fie frica sa-mi parchez masina mea, muncita din sudoarea mea undeva ca vine nu stiu ce tigan si mi-o sparge, numai ca sa imi creeze daune si nervi?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: