Cum arata un TROL

Cineva remarcase mai devreme ca am fost atacat de Troli.

Daca nu stiti ce e ala un trol, va recomand sa va jucati niste jocuri de strategie ca Warcraft,  Dungeon Keeper si / sau altele.
De asemenea parca Trolii apar si prin niscaiva filme insa nu-mi amintesc la ora asta. Daca tot nu v-ati facut o idee, un Troll, e un din asta mic de misca, misuna, face galagie, e neascultator si face scandal de cele mai multe ori. E chiar inofensiv.

Unul din ei, l-am prins azi, arata asa:
Singura  problema ar fi ca are exact varsta din poza. Asta nu e nimic, dar, uite cum vom avea mai multi troli, pentru ca un alt atuu al lor e ca se inmultesc mult mai repede decat putem noi sa ii controlam sau sa ii educam. De fapt nu e problema mea. Au parinti, sau nu. Nici nu conteaza. Problema vine de mai sus, din societate, pentru ca ii accepta.

Si totusi cine naiba il lasa pe asta pe net ca sa vina sa injure si sa nu stea sa invete? Nici nu ma gandesc cate filme porno are la activ (vazute) si nici macar nu-mi inchipui sa stie ceva despre sexualitate & more.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: