Doua scurte de luni

Ionel si Marioara erau amandoi pacienti intr-un spital de boli mintale.


Intr-o zi, pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Ionel a sarit  brusc in apa, a inotat pana la fund si a ramas acolo. Marioara a sarit  repede sa-l salveze. A inotat si ea pana la fund si l-a scos pe Ionel  din apa. La auzul acestei fapte eroice, asistenta sefa a ordonat ca  Marioara sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila  mintal. Asistenta s-a dus la Marioara sa-i dea vestea si i-a spus:
– Marioara, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externata; din moment ce ai fost capabila sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui alt pacient, am ajuns la concluzia ca fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca Ionel, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. Imi pare nespus de rau, dar a murit.
La aceasta, Marioara  raspunse:
– Nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce.

Un barbat avea o aventura de cativa ani cu o italianca. Intr-o seara, femeia i-a marturisit ca e insarcinata. Nedorind sa-si distruga reputatia sau casnicia, acesta i-a propus femeii o suma mare de bani pentru a pleca in Italia sa nasca in secret. Daca era de accord sa ramana in Italia si sa creasca acolo copilul, el i-a promis ca-i va acorda sprijinul financiar pana cand copilul va implini 18 ani. Femeia a acceptat, dar s-a intrebat cum va sti el cand se va naste copilul. Pentru a mentine discretia, el i-a spus sa-I trimita o carte postal pe spatele careia sa scrie “Spaghete”. La primirea acesteia, el se va ocupa de pensia alimentara a copilului. Intr-o zi, dupa aproximativ 9 luni, cand barbatul s-a intors de la lucru, sotia l-a intampinat confuza:

Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte postala extrem de ciudata.  Ah, dami-o doar, iti voi explica mai tarziu despre ce e vorba.  Sotia ascultatoare i-a inmanat cartea postala. El a citit-o, s-a facut tot alb si a lesinat.  Pe cartea postala scria:

” Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftelute, doua fara.  Trimite mai mult sos!!!!!”

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: