Gradina zoologica digitala

Ultima data cand am fost eu la gradina zoologica, s-a intamplat in august, la Targu Mures. Acolo am vazut o groaza de animale, o groaza de pasari si o groaza de chestii pe care nu le-am inteles. Cum ar fi de ce gradina aia zoologica se plange ca n-are clienti in timpul saptamanii, dar nu reuseste sa se promoveze. Adica scurte chestii pe radio, in scoli, lectii de zoologie de la licee organizate direct in aer liber in gradina, acolo unde copilul poate vedea cum arata un animal sau altul, intelege mai usor care este rolul lor, vede ce e aia o bufnita, dar si ce e aia o cucuvea, intelege diferentele – spre exemplu.
Intre timp gradina zoologica Bucuresti si-a terminat renovarea si dezvoltarea si si-a redeschis portile complet modificata. Aici, la Bucuresti, sunt o groaza de specii noi de animale, conditii exceptionale pentru animale, custi noi, incalzire iarna, dar si o munca aisudua a ingrijitorilor pentru animalele tinute in captivitate. Ce e diferit la gradina zoologica de la Bucuresti este faptul ca aceasta si-a facut o pagina de net. Pagina in care, asa cum e normal avem parte de stiri din ce s-a mai schimbat in gradina zoologica, dar si de webcam-uri pentru principalele atractii ale gradinii.

Drept urmare daca esti la birou si vrei sa fugi un pic in gradina zoologica, dute sa vezi ce face ursul, tigrul, leul sau pelicanul. Si daca iti place du-te sa ii vezi pe viu, dar si multe alte animale. Pentru ca de asta avem gradina zoologica, nu sa stea singura si trista, ci sa se bucure de noi ca si vizitatori. Iar dupa ce te duci acolo te intorci pe net si urci pozele cu tine la gradina zoologica, sa vada si altii ca ai fost.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: