Invizibilii de pe mess

Cel mai mult ii urasc p’aia care sunt la mine in mess si sunt invizibili. Nu asta ar fi problema. Exista posibilitatea asta, deci sa fie invizibili ca nu ii doare mana. Dar ma ataca atunci cand vorbesc cu mine invizibili fiind. Sau cand ei stiu sigur ca este nevoie de ei si stau pe invizibil.
Cred ca am stat de doua ori pe invizibil pe mess. O data cand a aparut solutia si am vrut sa vad ce naiba face aia si a doua oara cand am vrut sa vad cati utilizatori am in lista de mess. E simplu, te faci invisibil pentru o singura persoana si iti spune la status, esti invizibil pentru o persoana si vizibil pentru restul ceilalti.

Ba, eu nu stau pe invizibil. Daca nu sunt online, nu sunt online, sunt pe drum sau am messul oprit ca n-am net. Deci nu sunt. Si mai apar mesaje din alea, esti pe invizibil. Nu ba!

O sa ii sterg din lista de mess p’aia care sunt invizibili? Nu, dar daca ei sunt invizibili sa nu se astepte sa le raspund la mesaje. Adica daca tu imi scrii si eu te vad offline, de unde sa stiu ca inca mai esti la calculator, drept urmare am toate motivele sa nu iti raspund. Pai de ce sa iti las mesaje offline simple si scurte fara ca sa se inteleaga nimic. Si crezi ca daca esti invizibil faci la fel ca tipul din clipul asta? No fucking way!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “Invizibilii de pe mess

  1. Buna ziua!Nu știu dacă ma puteți ajuta!Cu toate ca am vizibilitatea activa și văd intr-adevăr când cineva este activ,dar in momentul in care părăsește messengerul nu văd cu cât timp înainte a fost activ!Va multumesc

Leave a Reply

%d bloggers like this: