O emisiune buna are feed-back instant

Va ziceam ceva mai devreme ca ma vedeti la Realitatea TV la Ultima ora cu Tudor. Cum a fost emisiunea, daca nu v-ati uitat la televizor vedeti aici.

 

 

De ce a fost buna emisiunea de mai sus? Pentru ca am primit comentarii pe Facebook si Twitter, in timp ce eram la televizor, pentru ca mi se dadeau idei sau opinii si pentru ca lumea a fost interesata. Cei de la MCR ne-au mai lasat un minut in plus pentru ca au zis ei ca ii intereseaza ce vad la televizor.

In schimb sunt doua aspecte de punctat. Am ajuns la nivelul in care, urmarind o emisiune la TV, cautam sa oferim feedback instant celor din studio, iar acest lucru se poate intampla acum, pentru ca toata lumea care are internet se uita si la televizor sau invers. Iar prin internet comentariile sunt instant.
De asta scriam eu anul trecut ca jurnalismul e pe twitter, iar ca mijloacele de comunicare, relatare de informatii scurte, instant trebuie sa castige mai mult teren. Adica acum 20 de ani aveam scrisorile trimise la posta redactiei, acum avem hashtagul. Cum ar fi sa vedem un hashtag #lasfierbinti pe care sa-l urmareasca regizorul. Daca nu stiti in State, televiziunile au hashtag pentru fiecare film transmis: #fringe, #supernatural si asa mai departe. Si pe baza reactiilor de acolo isi imbunatatesc episoadele si altele.

In alta ordine de idei si la noi se incearca, timid, introducerea acestui mijloc de urmarire a reactiilor. Insa, atat timp cat n-are loc in emisie sau comunicarea nu e de ambele parti, nici reactiile nu sunt importante.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: