Pe Angela Similea cine o atacă?

Pe Angela Similea cine o atacă?

Am făcut ochi la optul dimineții și am început să-mi târșâi nobilele bășini către făcătorul de cafea, ca să pot să dau un brânci și creierului să-mi funcționeze. În drumul meu spre rutina dimineții am regretat imediat ce le-am pierdut (pe bășini) că nu le-am îmbuteliat să le vând ca valori naționale. Aș fi făcut un ban frumos, făcut grămadă. Dar, deh, inspirația vine de multe ori și ea cu un preț.

Și în timp ce-așteptam să picure licoare magică-n cănuță de la țuțuroi, citesc un comentariu d-al unei stimabile, ca răspuns către al meu. Comentariul meu era o tipăritură de ecran cu o propoziție d-a lui Mîndruță ce suna cam așa “Angela Similea îl atacă pe Pleșu că s-a luat de Beligan”, la care eu adăugasem că am râs cu bolboci când am citit textul. Lui Mîndruță i-am zis că am râs de m-am crăcănat, da’ să nu deviem, zic.

Feminina mă certase că am tupeul să râd de “valorile naționale” – a.k.a Angela Similea, și, concluzionase dânsa, că am un caracter mizer.

N-am în obicei să mă întrețin cu trollii, așa că i-am urat stimabilei să fie sănătoasă, că în rest le-om duce toate cum om putea, și că m-oi strădui să-mi mai spăl caracteru’ din când în când să nu mai pută pe online-uri.

Da’ ceva-ceva mă zgândărea, și trebuia să valorific în acest “minunat” articol – valorile astea românești de le sanctifică unii români, cum ar fi: Beligan și Similea. Bășinile lor nu put ca ale mele, sau ce? poate că doar ale lor au mai mult PR, da-n rest io zic că au aceeași miasmă nobilă.

Nu stau eu să critic cine și ce a făcut Beligan și Similea sau Pleșu, cum presupun că nici ei nu și-au făcut de lucru să vadă ce-nvârt eu și pe cine susțin în politică, da’ atâta zic: dacă Beligan îl susține pe Ponta doar că “e tânăr”, raționamentu’ lui s-a dus pustiului, că pe principiul ăsta avem noroc că nu e Hitler contemporan cu noi și mai tinerel decât Ponta, că poate maestrul Beligan l-ar fi susținut mai bine pe dânsu’. Cât despre doamna Similea, n-a făcut decât să-l priveze de orice urmă de demnitare zbârcită ce-i mai rămăsese lui Beligan, mângâindu-l pe cap că e și el fără apărare, atacându-l (în gașcă cu Dida Drăgan, am înțeles), la rândul ei, pe Pleșu.

Pe doamnele astea două cine le atacă pentru că l-a atacat pe Pleșu care l-a atacat pe Beligan?

Rox

Leave a Reply

%d bloggers like this: