scurte

Wanna kill some bloggers, adica de ce unii au zapada si altii n-are? Cine a pus blestem peste Bucuresti: aici sa nu ninga ca sa ne luam banii pe naspa pentru dezapezire!

Blog agency ofera invitatii gratis pentru bloggeri la zilele biz, asta daca faci live blogging misto. (pun pariu ca se va manca bine)

A aparut un site de confesiuni. Ce misto ca acolo citesti despre toate gagicile care iubesc pe altcineva. 🙂 Sau de cate ori mi-am inselat barbatul saptamana asta.

Mi-am facut routerul wireless, acces point. Adica am oprit DHCP-ul si am mutat cablul de retea din WAN in LAN. Asa e mai simplu.

Loteria romana
are site nou, iar n-am castigat la loto, dar am inceput sa le nimeresc mai bine … data viitoare sa fiu mai atent la ce voci aud. Scriu asta pentru ca in final loto.ro e acelasi lucru cu www.loto.ro 🙂

Urasc cand meteorologii au dreptate, e un fel de lapovita in Bucuresti
Si inca una ca se poate, Chireac si-a dat demisia pentru ca a facut destui bani. Si eu speram de pomana sa am parte de o presa normala la cap.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: