Scurte

Zilele trecute vecina m-a oprit pe scara sa ma intrebe ce am patit la picior. Asta e cu atat mai interesant cu cat eu stiu ca ea nu stie de blogul meu, ca nu are calculator sau net, mai ales ca nu stie ca eu sunt piticu. (sau i-a spus cineva? )

Primaria sectorului 4 raspunde la sesizarile primite pe mail. Dar nu oricum, printr-o scrisoare oficiala si postala trimisa inapoi expeditorului. Eu zic ca varianta electronica e mai ieftina.

Primaria sectorului 4 s-a gandit sa puna si in aplicare raspunsul de la sesizarea primita pe mail, astfel incat a schimbat garduletul ce imprejmuieste spatiul verde al blocului si a astupat santul ce traversa strada, acolo unde ziceam eu taxiului sa opreasca. Pe langa asta a mai si asfaltat o parte din aleea care duce spre scara. Partea proasta e ca a facut asta pe ploaie. Partea buna e ca eu am calcat sperand ca e uscat si mi-am lasat o amprenta de picior 46 in fata blocului. Ca sa se stie ca doar am trecut eu pe aici

Si mi-a venit si prima factura de incalzire folosind reparitoarele, bineinteles e mai mare ca cea mai scumpa de anul trecut. Asa ca trecem la inchis caloriferele si incalzit pe baza de frecare

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: