Scurte

Avem update la Askimet, neaparat sa va faceti update la plugin 😉

De pe 28 decembrie se vor putea vinde biletele la Revelionul lui Vanghelie. Se vor pune in vanzare atat la primaria sectorului 5 cat si la finantele publice ale sectorului, pentru a se evita aglomeratia. Asta pentru ca am tot fost intrebat cand si cum se vor vinde bilete la revelionul lui Vanghelie.

In seara asta am facut o ora jumate de la munca acasa, spre marea mea mirare metroul a venit la 2 minute. Exact acelasi lucru s-a intamplat si dimineata. Sunt curios cat au facut cei care au mers pe suprafata.

In Bucuresti se schimba semafoarele. Daca nu stiati, alta firma, alti bani, alta distractie. De data asta promit ei ca le fac pe calculator, eu pun pariu ca nu va functiona. Doar stim cum folosesc romanii calculatorul.

Am pus inapoi scriptul de la blogbrowsing, vedeti alte bloguri in dreapta sus. Acuma pare ca merge bine in orice browser, chiar si de pe AOL, asteptam o scurta optimizare. Daca aveti probleme cu afisarea chestiei aleia si daca da vreo eroare lasati un comentariu ca sa pun problema.

Distractia de Craciun vine de la Scarlatescu:
Atenţie: Conform hotărârii conducerii ICI, în perioada 24.12.2007 – 04.01.2008 se întrerupe activitatea, întregul personal intrând în concediu.Ca urmare, în această perioadă nu se va lucra în cadrul serviciului de înregistrare domenii .ro.Serviciile on-line şi accesul la nameservere vor fi funcţionale.Cererile de înregistrare domenii .ro vor fi prelucrate după 07.01.2008, în ordinea sosirii lor.

Fereasca Dumnezeu sa pice curentul la RNC, sau sa ninga si sa se rupa fibra optica. Asta nu se intampla intr-o tara normala.

Si de la Andra am cea mai tare reclama a saptamanii 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.
%d bloggers like this: