Scurte … din metrou

Termopanele s-au ieftinit la 1.300 de lei. Asta la anumite firme, pentru ca se pot gasi aceleasi geamuri si la 2.000 de lei, spunea un nene colegelor de serviciu. Si asa arati ca esti om la casa ta si ca vrei sa te dezvolti unilateral, pacat ca deja ai 45 de ani.

Ca educatia se invata acasa asta o stie oricine, ce te faci insa daca acasa nu te speli si te duci asa la scoala? Speri ca sa treaca mirosul pana acolo? Sau asa te lauzi fiind metrosexual?

Iar sunt controlori pe autobuze, se pare ca autobuzele noi cu aer conditionat nu mai sunt gratis si promotional pentru toata lumea, trebuie sa se recupereze banii din amenzi, sau doar trebuie controlorii sa isi faca norma pe bune.

De o saptamana de zile ma tot intalnesc cu o tipa in metrou. Ochelari negri, grosi, look glossy, cam secretara asa dupa imbracaminte, oricum sta intr-un birou unde e cald. Bineinteles ca are iphonele in urechi, asa ca nu pot decat sa ma stramb la ea.  Se duce in Pipera.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: