1 decembrie ( partea a 2-a )

1133454152 hr 372

Am vazut si auzit asta seara la Realitatea TV,  singurele cuvinte care au descris ziua de 1 decembrie de astazi. Singurele cuvinte care ma lasa in continuare sa ma laud cu faptul ca sunt Roman si ca inca nu am plecat din tara. Si ma bucur ca nu sunt singurul. …  

De oricare parte v-ati situa realitatea e ca, asa cum spune dna Sandrina Lungu:
 Roman te nasti si asta nu se poate corecta prin operatie estetica. Peste tot in lume sunt imbuibati si oameni obisnuiti, dezamagiti de viata lor modesta. Nu cetatenia ar trebui sa ne preocupe, ci sanctionarea drastica a oamenilor politici.

Celor care ne-au spus ca le e rusine, chiar sila ca traiesc in aceasta tara, le-a raspuns Andreea Sepi, o romanca stabilita in Germania: Cum sa-ti fie rusine ca esti roman? E o bazaconie! E ca si cum te-ai uri pe tine insuti, si asta ar putea avea consecinte grave. Romania e o natie normala, cu bune si rele, ca oricare alta. Le urez romanilor sa-si planga mai putin de mila!

Elena Marginean, Blaj si nu se sfieste sa spuna ca este de etnie rroma dar: Ma simt mai romanca decat orice roman, adauga dansa. La orice manifestare participa Romania si castiga, plang de fericire. Sunt bucuroasa ca sunt romanca si fac parte din Romania.
Realitatea TV – Jurnalul de la ora 18:00 – 1 Decembrie 2005
( sursa www.realitatea.tv ).

Poza … reprezinta doar simbolul lui Romania 2005 – o Romanie prospera …. ai carei oameni nu mai au voie sa fie leneshi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply