10 ani de online

Cei de la imobiliare.ro au realizat o chestie cu care nu se pot lauda foarte multi. Au 10 ani experienta in online, in Romania. Nici macar eu, desi sunt pe net de mai mult de 10 ani, nu pot sa ma laud cu asta. Primul domeniu pe care l-am cumparat a fost in 2001, bineinteles axat tot pe imobiliare john-co.ro. In acel timp ca sa cumperi un domeniu de internet iti trebuiau o groaza de documente, trebuia sa indeplinesti o groaza de cerinte si sa fii o firma care era pregatita sa investeasca. Imi amintesc ca a trebuit sa ducem la RNC documentatie cu ce face firma, cate calculatoare are, ce configuratie, ce vom face cu calculatoarele. A trebuit sa cumparam o clasa de IP-uri publice pe care sa le folosim in asa fel incat RNC-ul sa le vada active (cel putin asa scria pe foi).

Ei bine, cei de la imobiliare.ro au mers chiar mai departe. Au dezvoltat probabil cel mai complet portal de servicii imobiliare, dar si cel mai bun soft pentru agentiile imobiliare. Spun asta pentru ca am fost unul din primii lor clienti, iar softul ala l-am comentat foarte mult, trimitandu-le erori  si dandu-le idei de imbunatatire de-a lungul timpului.

Cam ce faceati voi acum 10 ani, cand unii porneau afaceri pe internet?

Daca va amintiti cum era cand erati tineri, trebuie sa va amintiti si de faptul ca va jucati cu cariocile sau cu pixurile, ca va placea sa va desenati degetele si dupa aceea puneati amprentele pe foi de hartie. Daca vreti sa mai desenati inca o data asa, acum puteti sa o faceti fara sa trebuiasca sa va spalati pe maini apoi. Simplu! Pe imobiliare.ro e un concurs in care iti pictezi degetele, le arati poza si poti castiga o parcela pe luna, iar un super juriu va poate alege castigatorul unui  telescop performant, SkyWatcher 150/1200, cu ajutorul caruia puteti sa vedeti parcela de pe luna propietate personala.

Cam ce am desenat eu e asta:

desen imobiliare.ro

Concursul se poate accesa la http://www.imobiliare.ro/zece/, iar de pe blog aflati si alte detalii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply