just fun

Cadou de 50 de ani La varsta de 50 de ani, femeia primeste din partea barbatului o sticla cu lapte. Nedumerita, il intreaba:
– Dar de ce, draga, tocmai o sticla cu lapte? – Pai, draga mea nevasta… la 20 erai fermecatoare, ti-am adus o floare… la 30 erai dulce… ti-am adus o sampanie… la 40 erai fierbinte, ti-am adus o paine calda… insa acu’ la 50 te-ai facut cat o vaca, ti-am adus niste lapte…

– Da, dragul meu, eram eu ca o floare la 20 ani, insa nu tu ai rupt prima petala… eram eu la 30 ca o sampanie de dulce… insa tu ma agitai altii ma sorbeau… la 40 eram eu fierbinte ca o paine, insa tu mancai coaja altii miezul… iar acum la 50 oi fi eu ca o vaca, insa cand pleci tu de acasa… vin taurii la usa si intreaba: boul e acasa?…

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “just fun

  1. nice! auzi aci unu!

    Un popa sarac se hotaraste sa ceara ajutorul Divinitatii ca sa scape si el de saracie . Astfel omul nostru se ducea in fiecare zi la Troita si se ruga cu inversunare :
    “Doamne … te rog … ajuta-ma sa castig si io la Loto”
    Asta prima zi … asa a doua … si tot asa pana cand intr-una din zile , dupa o luna si ceva de rugi … apare un inger rosu la fata si se rasteste la popa :
    “Dar cumpara in p***a matii si bilet”

Leave a Reply

%d bloggers like this: