Se inchide Altex ?

Criza a inceput acum vreo 2 ani si a evoluat incet si mocnit in interiorul lantului de magazine Altex. Daca la inceput  angajatii erau cei razvratiti pe angajatori si marturiseau chinurile la care erau supusi in interiorul magazinului, la finalul anului trecut s-a ajuns la retineri de salariu, disponibilizari si demisii ciudate.

Drept urmare anul asta sunt anuntate inchideri de magazine, reduceri de salarii cu vreo 20%, disponibilizari de persoane. Angajatii vorbesc chiar despre inchiderea magazinului mediagalaxy din interiorul magazinului Unirea din Bucuresti pe 24 ianuarie.

Gurile rele spun ca din aprilie  Altex ar putea ramane in imposibilitate de plata. Asta pentru ca firma are stocuri imense, pentru ca vanzarile au scazut si pentru ca au fost oarece probleme in managementul firmei, plus investitiile facute in Neamt, acolo unde exista o linie de asamblare de prefabricate electronice (myria ).

Trebuie sa am si eu o intrebare nu? Cum sa lucrezi la Altex si sa ai credite?! 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: