1 Decembrie 2013 – Galerie Foto

1 Decembrie 2013 – Galerie Foto

Initial facusem o singura sortare de poze si o singura galerie foto din parada militara de 1 Decembrie, de la Arcul de Triumf – Bucuresti. Dar m-am gandit ca e bine sa-mi mentin traditia sa am pozele si pe blog.

In schimb, desi a parut a fi foarte grandioasa parada de la Arcul de Triumf si desi anul acesta a fost soare si cald, parada nu a strans strigatele de admiratie si aplauzele de anii trecuti. Mai mult, parada a strans ura, strigate si huiduieli la adresa Presedintelui. Parada a strans aplauze si urale de “la multi ani” pentru primarul Sorin Oprescu si zambete pentru printul-vedeta al Romaniei, Paul.

N-am vazut aplauze si urale decat atunci cand pe sub Arcul de Triumf au trecut caii. Dar am avut defilari si din partea turcilor, din partea francezilor si din partea americanilor. De parca natiunile astea ar fi stapane aici in Romania si nu romanii.

Au fost o tona de televiziuni la Arcul de Triumf si foarte putini fotografi. In schimb toate vedetele si toti oamenii cu influenta au reusit sa vina fix sub arcul de triumf, tocmai pentru a vedea cum trebuie tehnica militara si armata romana. Iar asta i-a enervat pe cei veniti pe margine pentru a vedea parada. Pai e logic, puteau sa o vada foarte bine si de la televizor si sa auda comentariile nespecialistilor de la televiziuni.

Pana una alta, ce s-a intamplat la arcul de triumf, vedeti aici:

Toate pozele vor fi disponibile pe Flickr (ei ofera 1 TB stocare, dar toolurile de upload sunt foarte limitate) aici sau aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply