Need for Speed nu e bun

Pe vremea cand internetul era pe cablu tv sau pe dial-up, la viteze de maxim 512kbps sau 2 mbps, aparause deja un joc, NFS. A fost unul din putinele jocuri pe care le jucam, iar cei care ma vedeau cum il joc se amuzau de fiecare data ca de ce eu ma dau stanga sau dreapta, dupa cum se intorcea masina in joc.

Apoi au aparut filmele din seria Need for Speed. Iar dupa fiecare film imi puneam masina la incercare asa cum am facut-o dupa ce am facut drive-test-ul cu Ferrari si dupa m-am dat la 90 de cai ca si cum ar fi ditamai bolidul. Nu zic nimic altceva decat ca filmele din seria asta sunt foarte bine realizate si iti induc in minte actiunea de acolo. Partea proasta e ca te apuca sa faci pe strada la fel ca in film.

Asa a murit si Paul Walker, actorul principal din Fast and Furious. S-a suit intr-o super masina, alaturi de un sofer, pilot de curse si s-au dat la strada. La un moment dat si strada s-a dat la ei si i-a bagat intr-un stalp. Dupa care au luat foc.

Un singur  lucru e cert. Ai o masina puternica, nu te da la ea mai mult decat crezi ca o poti controla. Ai vazut un film de actiune, nu te crede atat de puternic, pentru ca ori tu, ori masina iti poate da teapa.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply