Bordurile sunt ale lui Videanu?

Intr-un interviu pentru NEWS FM primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, a declarat ca el nu stie despre ce borduri este vorba si ca nu stie nimic despre cei care au vopsit bordurile.
In cursul zilei de azi sefii de santier alertati de presa au incercat sa scoata vopseaua de pe borduri. Nu au reusit nimic, au lasat in urma doar niste borduri ude. Pana una alta, primaria generala a dat si ea un comunicat de presa in care spune ca se dezice de aceste practici. Tot in urma sesizarii presei dupa ce pozele au aparut pe piticu.ro, primaria sectorului 4 a pus anunturi cum ca ar fi un santier in zona si ca se imbunatateste aspectul. Panoul a fost deja mazgalit.

Bordurile sunt fabricate acum cateva zile de catre Prefabricate Vest SA, oare cine e patron aici?

Si totusi, de ce sa pui borduri deja sparte?

videanu

UPDATE: Au vopsit bordurile, bineinteles doar pe cele deja scrise, asa ca pe strada se vor vedea borduri alb – gri, alb, alb si gri. Astept dupa ce se usuca vopseaua sa le scrie iar 😉

borduri borduri borduri borduri borduri borduri borduri borduriborduri videanu borduri videanu videanu . . . . . . . . . . . . . .

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: