Si zapada e tot acolo

Degeaba am pus eu afisul ala inspaimantator pentru vecini, ca efectul a fost cel scontat.  Nu cel dorit, cel care era logic sa se intample. Vecinii s-au scandalizat a doua zi si s-au adunat in scara blocului sa se uite la o bucata de hartie aparuta pe avizier. Am lipit bine, bine hartia acolo si le-a fost greu sa o dea jos, pentru ca au dat-o jos. Dar nu de tot, tocmai ca sa o lipeasca mai sus.

In seara cand am pus hartia aia, am deszapezit masina. Langa mine a mai coborat un tip care a facut acelasi lucru, in schimb doar asa, putin, aruncand zapada in strada. Si ma intreba de ce deszapezesc masina daca nu sunt locuri de parcare. I-am zis ca sa imi fac datoria fata de mine si poate mai mobilizez pe cineva. Tzeapa!

In spatele blocului vecinii si-au deszapezit masinile asa de misto incat au aruncat zapada in jurul lor, dar fara sa scoata masina din parcare. Ceea ce e bine. Stii pe cine poti sa blochezi in parcare, pentru ca sigur nu ies de acolo si stii ca nu te injura. In schimb datorita faptului ca au aruncat zapada fix in fata, azi am ramas si eu impotmolit acolo. Astept cu nerabdare cineva care sa faca scandal, ca sa am cu cine sa ma cert. Mai mult, astept vreun destept sa cheme politia locala ca sa am cu cine sa ma cert iarasi.
Oricum eu nu recunosc politia locala si nu ma prind sub ce lege organica functioneaza acestia si de cine sunt recunoscuti.

Dar pana se topesc aia 60 de centimetri de zapada din Bucuresti va mai trece ceva timp. Nu de alta, dar azi avem doar 2 grade, iar la temperatura asta nici nu se inmoaie. Asa ca asteptam primavara.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply