Bucurestiul mai scapa o iarna

Vestea buna  e ca Primaria Capitalei mai suporta si iarna asta jumatate din pretul gigacaloriei pentru incalzire. Vestea proasta e ca din cauza TVA-ului gigacaloria se scumpeste de la 119 lei la 124 de lei.

Vestea buna e ca in final RADET a dat caldura si a reusit sa dea caldura in cam toate cartierele din oras. Vestea proasta e ca s-a facut cald zilele astea si RADET n-a oprit caldura. Vestea si mai proasta e ca administratora de la blocul meu a oprit caldura, pe motiv ca eu n-am platit intretinerea si ca nu sunt singurul, pe motiv ca va veni factura mare, pe motiv ca RADET-ul n-a oprit caldura in timpul zilei azi cand au fost undeva inspre 18 grade.

Si asa bucurestenii speriati de bombe si de doua zile racoroase n-au inteles ca trebuie sa se imbrace si au cerut repede caldura in calorifere. Din pacate vor vedea mai tarziu daca au cu ce sa o plateasca sau nu. In schimb cei care n-au batrani inca iarna asta, sa-si cumpere, pentru ca si batranii mai primesc subventii de incalzire si de la stat.

Si totusi noi suntem cu economia pe minus, salarii nu sunt, iar RADET baga caldura ca n-are de unde sa plateasca combustibilul. La randul sau Primaria Capitalei baga subventii ca n-are ce face cu banii, singura chestie care merge inainte e statul care subventioneaza si el incalizrea de iarna, ca doar din bugetul ala tot timpul apar bani – de asta ne-am imprimutat de la FMI.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply