Bucurestiul mai scapa o iarna

Vestea buna  e ca Primaria Capitalei mai suporta si iarna asta jumatate din pretul gigacaloriei pentru incalzire. Vestea proasta e ca din cauza TVA-ului gigacaloria se scumpeste de la 119 lei la 124 de lei.

Vestea buna e ca in final RADET a dat caldura si a reusit sa dea caldura in cam toate cartierele din oras. Vestea proasta e ca s-a facut cald zilele astea si RADET n-a oprit caldura. Vestea si mai proasta e ca administratora de la blocul meu a oprit caldura, pe motiv ca eu n-am platit intretinerea si ca nu sunt singurul, pe motiv ca va veni factura mare, pe motiv ca RADET-ul n-a oprit caldura in timpul zilei azi cand au fost undeva inspre 18 grade.

Si asa bucurestenii speriati de bombe si de doua zile racoroase n-au inteles ca trebuie sa se imbrace si au cerut repede caldura in calorifere. Din pacate vor vedea mai tarziu daca au cu ce sa o plateasca sau nu. In schimb cei care n-au batrani inca iarna asta, sa-si cumpere, pentru ca si batranii mai primesc subventii de incalzire si de la stat.

Si totusi noi suntem cu economia pe minus, salarii nu sunt, iar RADET baga caldura ca n-are de unde sa plateasca combustibilul. La randul sau Primaria Capitalei baga subventii ca n-are ce face cu banii, singura chestie care merge inainte e statul care subventioneaza si el incalizrea de iarna, ca doar din bugetul ala tot timpul apar bani – de asta ne-am imprimutat de la FMI.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: