Cat de mult ni se rupe de noi si de altii

Din ciclul Telenovela Vecina, in seara asta s-a mai intamplat un episod, de data asta nou si interesant. Am ajuns acasa, din baie se auzea apa curgand. Am zis ca iar m-a inundat cineva, doar asta s-a tot intamplat in ultimele luni linistit. Aprind lumina, curgea apa ca si cum cineva ar face dus.  Ma enervez si urc la etajul de deasupra. Tipul de acolo dormea linistit, la el aceeasi poveste.

Asa ca am luat-o din etaj in etaj pana la etajul 8. I-am trezit pe toti si la toti baia uda. La etajul 8, un tip tanar statea linistit. Cica el doar s-a spalat pe maini. Hai sa vedem cum te speli pe maini, a zis administratora care a venit sa vada ce si cum. Chiuveta lui avea teava de scurgere scoasa din folosinta, deci toata apa se ducea pe coloana pana in subsol inundandu-ne pe toti. Tipul n-avea nici un stres. Pentru ca el nu vedea nimic, nu se uita sub chiuveta sa vada ca se face balta care se scurge dupa aia linistita pe toti peretii pana in subsol.  Si stau sa ma intreb, cum sa nu te uiti sa vezi ca inunzi pe altii, mai ales cand se face balta la tine in casa? Sau daca se face balta crezi ca se duce de la sine?

Si asta nu e o problema a inundatiei in sine. Oriunde se sparge o teava si oriunde se intampla inundatii din astea, de la hoteluri pana la institutii si puscarii. E o problema de atitudine, ba inunzi, ce faci? Nimic, da-i dracu, lasa-i ca nu ma prind pe mine ca ii inund. Sau tot la fel, ba darami peretele de rezistenta, ce faci? Nimic, las ca nu se prinde nimeni, nu cade blocul din cauza peretelui astuia, asa cum au facut astia de deasupra mea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d