Circuitul stirii in presa

Se da cazul de ieri, o masina de politie loveste un tico, iar politistul pleaca de la locul evenimentului fara nici o problema. Exista imagini video, ele sunt postate exclusiv pe trafictube.ro .

Realitatea.net, prieten cu trafictube.ro, primeste clipul embed si-l afiseaza in articol, link direct, etc, awarness, bere, altele.

realitatea net articol

Gandul.info fura poza din imaginile video de mai sus, fara logo, fara nici un stress. Trimit oamenii pe prosport. Ce legatura are prosportul cu o masina de politie nu-mi dau seama acum.

 

gandul info articol

Prosportul publica imagini si screensot-uri din articol, citeaza sursa, fara link, dar pune link pacalitor catre trafictube.ro mai jos in articol. Pe principiul e pe net, hai poate nu pleaca oamenii la ei pe site si raman la noi.

prosport stire fara link

In schimb RTV-ul, ca asa le sade bine, fura clipul, ii scot watermarkul, il pun la ei, zic ca e de la trafictube, dar nu dau link. Antena3 si adevarul n-au descoperit inca stirea. O vor descoperi maine.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply