2011 – ANAF e o institutie degeaba

Am primit notificare de la ANAF sa ma duc sa le declar ce naiba am lucrat in perioada 2007 – 2009.  Am zis bine, hai sa le declar. Dar nu mai stiu ce am facut in perioada aia. Isi mai aduce cineva aminte?

Partea buna e ca toate declaratiile fiscale au fost depuse cu mult timp inainte la o alta institutie ANAF dintr-un alt judet. Iar acum o alta institutie ANAF din alt judet ma intreaba  pe mine ce am lucrat in perioada 2007 – 2009. Iar cum sucursalele ANAF nu comunica intre ele, eu trebuie sa ma duc intr-un judet, ca sa iau o adeverinta, sa ma duc cu ea in alt judet sa le dau functionarilor ANAF adeverinta respectiva ca am lucrat in perioada aia si mi-am depus declaratiile fiscale.

 

Ok. Drept urmare, cea mai buna solutie pentru asta ar fi sa-mi mut iar domiciliul si sa-mi schimb iarasi buletinul. Mai am vreo 38 de variante de schimbat. Hai sa vedem cine ma ia in spatiu. Ca sa strang si 38 de alte notificari de la ANAF peste cativa zeci de ani.
Ma gandesc sa ma mut in Botosani, cine ma ia in spatiu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply