Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “28 days later

 1. sa mor de nu esti picat in cap… acum compari provincialii cu virusi?..asta sa inteleg?:)))… checked ure head lately??:)))
  filmul am sa caut sa vad..
  deja nu ma mai enervez.. cu cat realizezi ca o persoana e labila .. cu atat te amuzi si nu enervezi.. god help u .. ca nu stiu daca psihiatrii ( ca pe psihologi sigur ii depaseste problema ta)..or mai putea face ceva….

 2. aw fuck, never.. chiar nu mai ai alta treaba?
  chiar trebuie cu fiecare cuvant pe care il scrii sa demonstrezi exact ceea ce vrea el sa zica? desi nu e deloc asta intentia ta?
  stii cum e, nu iti place – nu cumperi, nu privesti, nu citesti.. ce te tot face sa te intorci aici daca il consideri labil, idiot&etc?
  go away, shu!

 3. :))).. nu draga de unde treaba daca s-a terminat telenovela … mi-am ascultat portia de manele pe ziua de azi… .noa… exprim frustrarile:)))

 4. aaaaaaa.. si ii fuck rating..:)) ca parca cerea si asa ceva …intr-o perioada ….eventual dau ocazia prietenilor lui…sa il si mai sprijine…. nu numa sa il fure:))))

Leave a Reply

%d bloggers like this: