Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “300 (2007)

 1. Apa de ploaie filmul. Slab. Comparativ cu trailerul initial. 🙂

  Practic trailerul sintetizeaza esentza din miezul filmului. 🙂

 2. eu as vrea sa vand popcorn si suc celor care merg la filmele facute de Greger cu treailere by moniK… as face mult mai multi bani… 😀

  cat despre “300” eu sunt de parere ca au gresit cel mai important lucru din film – intriga.

  so long

 3. Saracii de voi…forumisti care au vazut filmul tras in cinema. Mai copii, filmul nu se doreste a fi un documentar si nu inteleg ce/unde din tot parcursul filmului este controversat.

  Ma rog, poate nu ati avut subtitrare la el….

 4. PsyCho, mămică, nu a spus nimeni că e documentar…dar denaturarea adevărului naşte controverse, cel puţin la oamenii care au mai şi citit istorie la viaţa lor, ne scuzi că te deranjăm. Iar dacă ai fi aflat de protestele Iranului cu privire la acest film ai fi ştiut ce şi cum. Şi nu, nu avem nevoie de subtitrare, we do understand Englilsh.

  Ne ierţi, încă o dată, de deranj.
  Bogaţii de noi

 5. tanti, protestele iranului sunt total nefondate. stiu deste “controversa” dar invata pe viitor sa-ti creezi propriile pareri, nu adopta vorbele altora ca produs al gandirii tale, cineva care a citit, culmea, si el istorie “la viata lui”.

 6. ma prapadesc de ras!
  mai ales ca iti imaginezi ca mi te poti adresa cu “invata pe viitor sa-ti creezi propriile pareri, nu adopta vorbele altora ca produs al gandirii tale”
  ai putea conjuga la imperativ verbele in discursuri catre oameni de teapa ta, de exemplu!
  protestele Iranului (scuze pentru majuscula) ar putea fi total nefondate, dar pentru “forumisti saraci” cu pagini lipsa in cartile de istorie.

  PS: Nu-ti sunt tanti…no way. N-am frecventat aceleasi biblioteci.

Leave a Reply