50.000 de euro ca sa votezi

Din ciclul: sunteti voi prosti ca nu stiti cum se fac banii in tara asta, Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a facut rost de 50.000 de euro pe care i-a spart pe OPT clipuri video si un site nefunctional. Adica nu imi poti pune niste pdf-uri pe un site si sa zici ca ala e site calumea. Gen!

Revenind,

Vicepreședintele AEP, Marian Muhuleț a precizat că această ”campanie a fost bugetată din fonduri alocate pentru organizarea alegerilor, a costat 50.000 euro”, subliniind că ”există o procedură de achiziție publică derulată de AEP, perfect legală, în concordanța cu prevederile Ordonanței 34”.

 

Drept urmare, felicitari castigatorului, celui care a realizat siteul. Sper sa isi ia o masina misto de banii astia.

Teoretic in alte tari, de exemplu Statele Unite, ati vazut ceva vedetzi(!!) care au promovat intens, pe bani campania electorala si faptul ca trebuie sa vina oamenii la vot. Si sa nu-mi fie rusine ca nu stiu cine e Ana de la SRC, dar nu e vina mea ca eu nu stiu cine e ea, iar ea endorseaza o campanie sociala.

 

Ah, sunt ferm convins ca AEP va convinge pe CNA ca sa difuzeze la televizor spoturile astea in regim de campanie sociala, adica gratis. Si drept urmare, aia 50k euro, dap, sunt o investitie buna.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: