a murit si fedora

image1271.jpg
Gata … a murit si fedora. Nu mai vrea sa buteze, asta dupa ce i-am facut niste update-uri. De aceea nici nu ma mai complic sa il repar.
Acuma, stie cineva vreo alta distributie de linux pe care sa o incerc? De preferat si in mod grafic. Nu-mi recomandati ubuntu ca se misca greu si nu vreau.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “a murit si fedora

  1. eu tot fedora am.. fedora core 5.. si drept sa iti spun ca i-am instalat taote procariile.. am sters tot felul de fisiere de prin el.. si tot merge… am incerc si eu ubuntu.. merge nasol.. si e nasol.. suse e bun.. are o comunitate destul de buna.. mai este mandriva care cel putin pentru home use e perfect.. dar merge cam ca ubuntu.. inca nu am incercat fedora 6…
    asa ca pana in final.. recomandarea e tot fedora 😛 sau suse

  2. De la Cristi pt Cristi: functie de ce vrei sa faci cu sistemul respectiv, am 2 recomandari. Daca vrei server, SuSE e cel mai stabil pe masini puternice, si e folosit de marii integratori. Daca vrei acasa, o masina cu care sa te joci si sa expermientezi chestii, Debianul e cel cu care lucrez eu de vreo 4 ani si n-am avut a ma plange. Mica explicatie: Ubuntu merge naspa pt ca e un Debian modificat aiurea. Mandriva e naspa pt ca e un Mandrake si mai aiurea, astea-s jucarii.

Leave a Reply

%d