Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “a murit si fedora

  1. eu tot fedora am.. fedora core 5.. si drept sa iti spun ca i-am instalat taote procariile.. am sters tot felul de fisiere de prin el.. si tot merge… am incerc si eu ubuntu.. merge nasol.. si e nasol.. suse e bun.. are o comunitate destul de buna.. mai este mandriva care cel putin pentru home use e perfect.. dar merge cam ca ubuntu.. inca nu am incercat fedora 6…
    asa ca pana in final.. recomandarea e tot fedora 😛 sau suse

  2. De la Cristi pt Cristi: functie de ce vrei sa faci cu sistemul respectiv, am 2 recomandari. Daca vrei server, SuSE e cel mai stabil pe masini puternice, si e folosit de marii integratori. Daca vrei acasa, o masina cu care sa te joci si sa expermientezi chestii, Debianul e cel cu care lucrez eu de vreo 4 ani si n-am avut a ma plange. Mica explicatie: Ubuntu merge naspa pt ca e un Debian modificat aiurea. Mandriva e naspa pt ca e un Mandrake si mai aiurea, astea-s jucarii.

Leave a Reply

%d bloggers like this: