Ce mi-a facut nevasta la 7 dimineata

Ma trezesc zilele trecute la 7 dimineata, cu televizor, alarme de telefon, pisica peste mine, o intreaga harmalaie in casa. Bine, la 9 aveam programare la stomatolog, deci trebuia ca la 8 sa plec pe usa, ca sa am timp sa traversez Bucurestiul. Ancai ii suna telefonul, ii da deny si fuge din camera. Ok, o suna-o vreunul din amanti. Ma trimite repede in baie, de parca nu stiam ca trebuie sa ma duc sa ma aranjez frumos, ca de aia ma duc la stomatolog. Ma rog,  pierd vreo 20 de minute in baie cantand sub dus (da chiar, tu ce faci sub dush?)… si cand ies… Surpriza! Anca nu mai era in casa! Ma gandeam ca se ascunde pe undeva pe dupa o usa ceva, sa imi zica bau! Dar ea… pa! Nu era…
Zic “bine..”. Dau sa plec. Ma suna si imi zice ca ma asteapta in parcare, la masina. Ok. Ma mir de ce a coborat inaintea mea, pentru ca niciodata nu face asta. Cobor, ies pe usa blocului si …

Partea tare e ca in scara, era un tip cu o statie de emisie-receptie, pe care nu l-am vazut, urmarindu-ma din spate: “Stai ca iese, fiti atenti!”
Am ramas masca! Pur si simplu masca.  Si asta a fost cea mai tare surpriza de anul asta. Adica, i-am imitat pe cei de la Taxi de Dragobete, le-am cantat piesele, dar sa te trezesti cu ei la 7 dimineata in fata blocului … sa faca asa ceva?! Ce eram eu fan, dar ce fan am devenit acum!

Si toate astea pentru Ziua Barbatului!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply