A venit iPhone 4S

Au bagat in magazine iPhone 4S-uri. Telefonul de care Nihasa nu se declara multumit si de aceea il foloseste doar ca iPod fara sa ii bage o cartela inauntru. In schimb, tot in Romania telefonul de la Apple este privit cu piosenie si respect. Imaginile va rog:

Zicu – TV  De ce.

Si pentru ca orice lansare de iPhone trebuie facuta intr-un cadru prietenos, aseara toti cei care au vrut sa cumpere telefonul au avut parte de o reducere de 10 %, de promotii, de cadouri iar mai tarziu de un adevarat iPhone party. Asa cum se intampla peste tot. Poze de la evenimentul de aseara vedeti mai jos, dar si aici inregistrarea video a principalelor momente din lansarea iPhone 4S.

Preturile la iPhone 4S sunt in schimb modice. Adica pleaca de la 149 de euro pentru un abonament pe 2 ani. Ramane de vazut povestea cu bateria si cu Siri daca e pe bune si update-urile de software.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: