A venit iPhone 4S

Au bagat in magazine iPhone 4S-uri. Telefonul de care Nihasa nu se declara multumit si de aceea il foloseste doar ca iPod fara sa ii bage o cartela inauntru. In schimb, tot in Romania telefonul de la Apple este privit cu piosenie si respect. Imaginile va rog:

Zicu – TV  De ce.

Si pentru ca orice lansare de iPhone trebuie facuta intr-un cadru prietenos, aseara toti cei care au vrut sa cumpere telefonul au avut parte de o reducere de 10 %, de promotii, de cadouri iar mai tarziu de un adevarat iPhone party. Asa cum se intampla peste tot. Poze de la evenimentul de aseara vedeti mai jos, dar si aici inregistrarea video a principalelor momente din lansarea iPhone 4S.

Preturile la iPhone 4S sunt in schimb modice. Adica pleaca de la 149 de euro pentru un abonament pe 2 ani. Ramane de vazut povestea cu bateria si cu Siri daca e pe bune si update-urile de software.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: