Aboneaza-te la Stiinta si Tehnica

Scriu articolul asta pentru ca Marc imi este prieten. Am fost cu el la Praga, am baut, am vizitat orasul, am ras mult, dupa care am baut iar.  Asa am ajuns sa cunosc Omul Marc Ulieriu care pe langa ca e foarte destept e si super de treaba.

El se ocupa acum de revista Stiinta si Tehnica. Da, print, reeditarea revistei vechi pe care parintii nostri o asteptau in fiecare luna,  mai ceva decat carnea de la alimentara. Revista aia ne arata noua ca traim si pe vremea aceea tinea legatura intre noi si restul lumii, prin descoperirile tehnologice.

buton bloguri

Acum Stiinta si Tehnica se gaseste la 25 de lei pe 3 luni. 120 de pagini pe editie, full color, pline cu orice descoperiri tehnice pe care nu le auziti la stiri, pentru ca astia sunt interesati de altceva. Asa incat, daca inainte revista Stiinta si Tehnica era locul in care cercetatorii nostri isi publicau descoperirile, acum ea le ofera sansa cercetatorilor uitati in ultimii 20 de ani sa redevina celebri.

Cand am auzit ca Marc se apuca de Stiinta si Tehnica si vrea sa faca revista i-am cerut direct colaborare. Bineinteles ca a zis ca da, insa materialele se regasesc in print, de asta e revista pe print. Asa incat m-am abonat si voi copia citand sursa toate materialele interesante din revista.

Ceea ce iti recomand si tie, aboneaza-te la Stiinta si Tehnica. 25 de lei sunt tigarile pe 2 zile.

 

Precizare: pentru ca prin blogosfera se vorbeste despre niste bani si chestii de genul asta. Eu ma dezic de toate campaniile alea cu bani premii si alte lucruri. Eu primesc bere de la Marc. Daca vreti si voi sa veniti cand da Marc berea, atunci abonati-va la revista, ca sa aiba de unde da mai multa bere.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply