Educatie sexuala la scoala? Parintii care stiu sa le vorbeasca copiilor despre sex?

Dragi copii, treaba e simpla. Daca baiatul baga aia a lui in aia a fetei, la orice varsta, se intampla ca fata ramane insarcinata. Daca baiatul pune si un prezervativ (a se citi Durex, Love Plus, Ops, mai exista si alte marci?), pe care il cumparati pentru tata de la market sau din farmacie, peste jucaria lui, exista sansa ca fata sa nu ramana insarcinata, dar nu exista garantia de 100% ca acest lucru nu se intampla.

Bun, jucati-va inainte, descoperiti-va, aflati ce va place, ce nu va place, cum va place si asa mai departe, altfel cine stie cum faceti la fel ca astia. Si folositi in pana mea prezervativul. Cred ca ar trebui sa faceti o regula. Daca baiatul nu are bani de prezervative, degeaba te scoate in oras la suc si altele, nu o pui cu el. Daca are bani de prezervative si le cumpara, atunci se considera ca a citit instructiunile de utilizare din interior. Sa le cititi dragi copii ca nu-s rele.

Altfel …

Adica nu zic ca e rau ca a nascut aia mica la varsta aia. S-a mai intamplat. Zic ca doar a facut-o pentru ca n-a stiut ce face, pentru ca nimeni nu i-a explicat. Da. Astea se explica de tineri. De ce sunt englezoaicele asa de urate, ca ele fac asta de la 10 ani.

Partea proasta e ca statul iti ofera doar 42 de lei pe luna ca sa iti cresti copilul. Deci cat costa prezervativele alea?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply