De ce face PC-ul aliante ciudate cu PNL-ul

Sa o recunoastem, alianta asta intre PNL si PC e mai rau decat nuca in perete. Daca te chinui putin, nuca aia poate sta in perete, dar alinata asta e aiurea rau de tot. De parca ar avea PNL-ul ceva de castigat din alianta asta. Pai conform celui mai recent sondaj, avem asa: PC 1.3 % din voturi, PNL 22.6% din voturi, iar PSD-ul singur 38.1% din voturi.

Deci PNL-ul neavand spatiu de emisie isi cumpara asa ceva facand aliante cu partidul conservator. Dar se bat doctrinele in cap. Ca liberalii nu sunt conservatori si conservatorii nu sunt liberali, de asta nu gadeste niciunul dintre ei pentru progreseul Romaniei. Si declaratiile de azi cum ca asta e facuta doar ca sa dea puterea jos sunt puerile.

Partea haioasa din spectacolul politic de azi a fost cand s-au dus partidele astea doua la judecatorie sa inregistreze repede magnifica alianta facuta. Dar cum Crin Antonescu a baut aseara si s-a trezit tarziu, iata ca au gasit inchis la judecatorie.

Partea trista e ca Traian Basescu are fix acelasi sprijin politic cat Dan Voicuescu.

SONDAJ csci ianuarie 2011 Page 5

Bine, nu o inteleg pe asta cu Antonescu pe primul loc dar fie.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: