Aceasta este TELEVIZIUNEA

Aceasta este TELEVIZIUNEA

În Statele Unite, unul din realizatorii emisiunilor de seară s-a pensionat. Este vorba de David Letterman, care s-a retras de la emisiunea cu același nume de la CBS.

Până aici nimic special. Special este tributul pe care l-au făcut principalele televiziuni de peste ocean. CNN i-a dedicat o secțiune specială, în care a strâns atât toate momentele importante de-a lungul timpului, cât și un film pe care aceștia l-au gândit, cu cele mai importante momente ale emisiunii.

Rivalii de la ABC, prin Jimmy Kimmel, concurenții direct al lui ”Late Show with David Letterman”, au adus un mesaj în care spun că Jimmy Kimmel a fost angajat pentru că a fost văzut ca invitat într-o emisiune a lui David.

Până și Conan O’Brien a dat un interviu în care lauda concurentul său și i-a dedicat o bucată din emisiune, în care își invita telespectatorii să schimbe programul.

Dupa 32 de ani de muncă în televiziune, David Letterman a primit ovații și de la Jimmy Fallon de la NBC.

Și când mă gândesc că eu am doar 10 ani de televiziune. Zece ani de televiziune!

 
Și cele mai importante momente ale ultimei emisiuni.

..

Și ca să înțelegeți de câtă lume e nevoie pentru o producție TV…

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: