Acelasi site peste tot

Toate siturile romanesti au template-uri cu chinezoi sau americance blonde pe ele.

Sa ne uitam pe toate siturile de prezentare ale firmelor de orice fel. Si aici ma refer doar la situri de prezentare nu si la cele functionale. Toate paginile astea sunt statice, cu template-uri cu fete blonde vorbind la telefon sau aratand foarte surazator. Daca vrei sa vezi ceva din firma aia te intampina niste imagini cu oameni fericiti, birouri curate, locuri extravagante, eventual niste palmieri. Bineinteles toti sunt supli, fara burta, fara cosuri, fara barba, tunsi, frezati si foarte aratosi. Asta pentru a creste afacerea dumneavoastra.

De ce nu sunteti sinceri? Ia uite aici.

Asta din ciclul situri lansate acum … proaspat, pentru a va creste afacerile voastre. Bineinteles un site cu logo standard, poze cu chinezi si americani corporatisti foarte bucurosi sa lucreze pentru siturile voastre. Numai ca in realitate chinezii aia sunt niste burtosi lenesi, iar americanii corporatisti sunt niste pantaloni de trening ce se plimba prin cluburi. N-am dreptate?  Nu, aici doar generalizam.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: