Acumulatori, Carrefour si tzepe

Mi-am luat camera foto, stiti ca m-am laudat. Eh … cu ocazia asta am zis ca daca tot sunt mana larga, sa iau si acumulatori. Drept urmare, am luat energyzer de 2500 mAh, cu incarcator aferent. Chestii dragute incuiate intr-o cutie in incinta hypermarketului.

Eh … m-au tinut exact cat m-ar fi tinut cate seturi  de baterii normale adunate ar fi costat. Adica … vreo 3000 de poze, ceea ce in baterii normale se transforma in 4 seturi.

Acuma … am inteles ca si anume camera foto stie sa isi pastreze o marja de 20% din baterie atunci cand zice ca e low battery, ca eu sa mai pot face totusi poze, cunosc si functionalitatea lui NiMH, dar totusi, ma asteptam sa mai pot incarca acumulatorii astia de cateva ori. Drept urmare, acumulatorii mei se “incarca” acum in 8 ore jumate, cat scrie pe prospect, incarcatorul furnizeaza tensiunea respectiva, iar cand ii bag in camera low battery. Partea interesanta e ca functioneaza doar in play mode, in foto nu mai vrea nici rupti.

Hai sa zicem ca s-au dus, desi mi-e greu sa cred(vreau solutii). Daca s-au dus, ce acumulatori … ce incarcator, de unde?

Pana una alta, daca intr-un hypermakret gasesti marfa de cacat, ce marfa sa gasesti in magazinele de specialitate care se aprovizioneaza tot din Carrefour, sau altele, sau din aceleasi surse ca hypermarketurile (adica vapoarele asiatice)?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: