Addicted ?

1150594457 hr 1588

In utimele zile mi se intampla o suita de chestii ciudate.

Apar o serie de persoane ” bine intentionate “. Persoane care nu au legatura cu mine, care nu ma cunosc, si care au auzit doar, vag, de mine si care imi dau sfaturi. Care ma cearta pentru faptul ca stau prea mult in fata calculatorului. Care nu uita sa imi atraga atentia ca asta imi va strica ochii si sanatatea, si ca daca nu acum, putin, dar foarte putin mai tarziu, voi suporta aceste consecinte.

Mi se atrage atentia ca nu stiu care sunt “esentele vietii”. Acea cauza pentru care lupta fiecare om, mi se vorbeste despre iubire, despre realizare in ceea ce doresc eu cu adevarat din strafundul sufletului meu. Mi se spune ce ar trebui sa fac ca sa ma simt implinit cu mine insumi.

Mi se spune ca …. NU sunt fericit …

WTF ? Nu sunt? Asa pare ?

Atunci undeva e o problema. O simpla problema de imagine, pe care eu , sau consilierii mei o vor rezolva in cel mai scurt timp.

In alta ordine de idei, ca sa le raspund, indirect, acestor persoane; nici nu ma intereseaza care sunt “esentele vietii”, absolut nu ma intereseaza ce cred ei ca fac eu gresit cu viata mea. De asemenea stiu foarte bine sa imi port de grija, pentru ca altfel nu as face ceea ce fac acum. Si nu as fi rezistat, si nu as rezista. Stiu foarte bine sa stau in fata calculatorului atat cat am nevoie. Atat cat sa imi satisfac curiozitatile, nebuniile de tanar, dorintele … si nevoia de a invata si experimenta ceva nou.
De asemenea stiu foarte bine cat sa fumez intr-o zi, cata bere sa beau, atat timp cat sa nu exagerez cu nici unul. Stiu foarte bine sa ma comport in societate, cand sa fiu protocolar, cand sa fiu nebun, cand sa rup cosuri de gunoi si sa fiu rebel, sau cand sa ma imbrac la camasa si sa dau scaunul din RATB unei batrane.

Nu pot decat sa le multumesc acelor persoane care mi-au oferit sfaturi gratuite.
As dori sa le intreb … de ce … totusi …
Si … eu sunt asa cum sunt … iar doar eu ma pot schimba, in urma analizei exacte, concrete si foarte acide asupra a ceea ce ma inconjoara.
Iar asta se va vedea aici … in blog.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply