Al 2-lea

Eu de obicei sunt o persoana foarte calculata. Desi par eu tampit, si uneori sunt, gandesc inainte de a face un lucru si nu ma arunc inainte fara sa ma documentez, sau fara sa am un sac de resurse ca sa stiu pe ce ma pot baza.

Toate astea intra in conflict cu toate tampeniile din capul meu si cu activitatile zilnice. Parca fac prea multe chestii ca sa imi ramana timp pentru toate. Sau  ma tem ca am inceput sa fiu superficial, sa ma gandesc la multe lucruri in acelasi timp si sa iau decizii neinspirate  sau nedocumentate serios.

Drept urmare aici apar divergente si erori. Azi am picat al 2-lea examen din viata mea. Tocmai din cauza ca n-am fost atent, ca nu m-am concentrat suficient si ca n-am invatat. Pe primul l-am picat ca m-am dus mahmur la facultate 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Al 2-lea

  1. examenele sunt facute ca sa fie luate… la un moment dat 😉
    oricum, primul pare picat mai cu cap si cu folos.
    bafta mai departe!

  2. Recordul absolut a fost realizat de un coleg de al meu: 7 bucati pe vara/toamna( unele aduse din sesiunea din iarna); si a reusit miracolul de a trece anul.Erau totusi subiecte “grele” 🙂

    Nu am facut in Poli, insa am inteles de la amici ca daca ai de a face cu rezistenta materialelor, tre sa te tii tare:)

Leave a Reply

%d bloggers like this: