All things Facebook

Avem 4 milioane si ceva sau 5 milioane de conturi de Facebook din Romania. TOATA lumea e acolo. TOATA lumea e panicata, pentru ca toata lumea e acolo si acolo s-a mutat toata socializarea.

Vezi in cluburi cum oamenii iau telefonul si se opresc din dansat, se apuca sa dea check-in, sa puna poze direct, sa raspunda la chat-ul de pe Facebook. Si nu, nu ma refer aici la bloggeri, ma refer aici la fete normale, la baieti plictisiti de gagicile cu care sunt si asa mai departe.

Avem o tona de concursuri false pe Facebook, o tona de tampenii pe care le facem acolo si nu stim la ce sa folosim Facebook-ul.  Ei bine pentru asta vin la Bucuresti Rob Kiely, Account Manager EMEA, Global Marketing Solutions si Alessandro Petrilli, CEEMEA Client Partner, Global Marketing Solutions, care ne vor vorbi din partea Facebook despre … ghici… Facebook.

Si daca anii trecuti ne-am saturat de conferinte la care sa ne ducem si sa auzim aceleasi chestii sau de conferinte la care se mai trezeste unul sau altul ca e destept sau ca stie toate treburile alea, facem pariu ca la conferinta asta vor ramane multi cu gurile cascate? Si ca in final, probabil, vom vedea o mai buna si inteligenta activitate acolo.

Detalii despre conferinta _AllThingsFacebook pe pagina evenimentului.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: