Am spart o bordura

Va mai amintiti de bordurile de la mine de pe strada, subiect de stire la televizor?
Eh, azi am spart o bordura din aia. Cum? Simplu, cum ele sunt mai inalte decat strada, am suit masina pe trotuar, ca sa o pot parca civilizat fara sa stau cu grija ca incearca cineva sa treaca neatent pe langa mine si se lipeste de mine. De urcat a fost usor, tzop pe trotuar. Distractia  a venit cand am coborat masina de pe trotuar. Cum era suita cu rotile din fata pe trotuar, am coborat usor rotile, dupa care s-a auzit un mare bum.  Ma dau jos sa vad ce am facut, nimic … dadusem cu scutul in bordura.  Pana aici toate bune si frumoase, scutul meu n-avea nimic, in schimb bordura s-a facut pe din doua, iar o bucata ciobita a cazut si sa faramitat.

Acum inteleg utilitatea acestor borduri, faptul ca ele sunt produse la calitate ISO 9001 si alte ISO, iar firma producatoare intr-adevar nu produce pe pierdere.

Multumim in continuare partidului pentru aceste imbunatatiri aduse vietilor noastre.

Pe langa asta, pe trotuarele proaspat asfaltate de la mine de pe strada, azi, PNL-ul isi facea campanie electorala pentru nu stiu ce candidat la primaria de sector. Sa le traiasca, nu?  N-au meritat sa le fac o poza, desi parca n-au voie sa campanie electorala de la data asta nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d