Amenintam cu bombe

Se pare ca … intamplarea de acum 2 zile, cand Cora Lujerului a fost evacuata in urma unei amenintari cu bomba, a creat repercusiuni majore. Si anume, si-a amintit lumea ca poate sa sune si sa ameninte cu atentate linistita. Asta pentru ca ieri la 12, iar au vrut sa isi faca cumparaturi gratis.

In schimb, datorita mediilor de informare s-au trezit ca mai avem si primaria constanta de evacuat si niste alte licee.
Ce e haios e faptul ca …
Poliţiştii spun că ameninţarea cu bombă a fost făcută de aceeaşi persoană, un tânăr care sună de pe o cartelă şi care a mai alertat autorităţile în ultimele două săptămâni, anunţând amplasarea muniţiei în două licee constănţene.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Amenintam cu bombe

  1. dupa care astazi/ieri de dimineata a sunat cineva tot la 112 sa spuna de o bomba in Plaza, langa Cora…si ma intreb daca cel care a sunat la amaratul de spital din Campulung Muscel avea ceva de revendicat, in afara purcoiului de bani pe care il pretindea, pentru amanunte…ce poti cere cand ai plasa o bomba in locuri ca astea? Unde sunt aeroporturile de altadata? Dar Parlamentul, Presedintia si alte locuri cheie?

Leave a Reply