Angajam fete

Anuntul asta e in fata facultatii unde preda Elena Udrea – Dimitrie Cantemir. (imi aduc aminte acum de reclama aia penibila). Eh … acuma nu stiu daca e relativ cu “blonda din PD” sau nu, nici nu ma gandesc la vreo afacere necurata, insa, e un loc bun de a culege persoane dornice de afirmare in administratia publica nu? Parca asta era cheia succesului: masajul, vorba buna, privirea galesa.

Acuma sa ma gandesc, fara experienta trebuiesc fetele alea, pentru ca le invata ei. Adica daca nu stii sa o sugi bine, iei lectii 🙂 Se asigura salariu bun, cazare si masa. Masa si salariul le inteleg, cazarea insa … unde mai e gratis, ca daca e pe asa, ma inscriu si eu acolo. Bineinteles, e exclus sex-ul, dar daca iti place tie si tu iti doresti asa de mult un penis de client masat corespunzator si erectil, cine sa fie acolo sa te vada si sa te surprinda in direct cu dinsul intr-ansa?

Bineinteles, sa nu uitam sa multumim si sa rasplatim recomandarile. Mhwhahaha, care stii o prietena care vrea sa faca masasj pe bani, mai ales fara sex? 🙂

Ah, au si carte de munca, deci daca fetele au carte de munca, iar cele de mai sus sunt mai mult decat probabile, or da si factura sau chitanta fiscala pentru servicii … personale sau de placere ? 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: