Apocalipsa vine duminica

O data cu trupa AC/DC si concertul din Bucuresti va veni apocalipsa asupra Romaniei. Ideea e ca astfel de concerte nu se desfasoara in zile de sarbatori religioase in alte tari europene. Pana aici ii dau dreptate astuia, mai departe, el vine si le da pe partea distructiva a concertului. Sa-l savuram:

ROMÂNI CARE VĂ BATEŢI CU PUMNUL ÎN PIEPT CĂ SUNTEŢI “CREŞTINI DE 2000 DE ANI” !!!

În ziua de 16 mai 2010 (CHIAR ÎN SFÂNTA ZI DE DUMINICĂ – ZIUA SPECIALĂ DE ÎNCHINARE ÎNAINTEA DOMNULUI) românii se vor confrunta cu UN ATAC DEMONIC fără precedent prin organizarea unui concert rock al trupei ACDC în Piaţa Constituţiei din Capitală, UN PERICOL ENORM PENTRU SUFLETELE A ZECI DE MII DE TINERI CARE VOR FI ATRAŞI DIN TOATĂ ŢARA !!!
Nu uitaţi că ACDC este O FORMAŢIE ROCK CU ADEVĂRAT SATANICĂ !!!

Vă reamintesc că ACDC înseamnă “Anti Christ – Dead to Christ”
(nu cred că mai este cazul să traduc ce înseamnă acest lucru îngrozitor) !!!

ACDC ÎN DELIRUL ÎNGROZITOR AL SATANEI

VĂ IMPLOR SĂ ŢINEŢI POST ŞI RUGĂCIUNE ÎN ZIUA DE 16 MAI 2010 PENTRU CA ACEST CONCERT SĂ FIE ANULAT ŞI CEI 60 DE MII DE EVENTUALI PARTICIPANŢI SĂ RENUNŢE !!!

FIE CA BUNUL DUMNEZEU SĂ DEA O PLOAIE TORENŢIALĂ PESTE PIAŢA CONSTITUŢIEI !

FIE CA PLOAIA TĂMĂDUITOARE DIN CER SĂ SPELE ATEISMUL ŞI SATANISMUL CARE ÎNCEARCĂ SĂ SE ABATĂ CA O URGIE ASUPRA POPORULUI ROMÂN !!!

FIE CA DOMNUL SĂ OPREASCĂ ACEASTĂ NENOROCIRE CARE DISTRUGE MINŢILE ŞI SUFLETELE TINERILOR ROMÂNI “ORTODOCŞI – CREŞTINI DE 2000 DE ANI” !!!

Doamne, Sfinte Tată Ceresc, ai milă de această ţară şi nu ne părăsi !!!
Bunule Dumnezeu, îndură-te de poporul român şi trezeşte-l până nu e prea târziu ! Te rog şi pentru tinerii din fotografia de mai jos ! Scoate-i din Întuneric şi eliberează-i de sub puterea satanei ca să nu ajungă să fie pierduţi pentru veşnicie ! Salvează aceste suflete sărmane, robite şi înlănţuite…

Bine, o ploaie nu va sperie pentru concertul asta nu? Si daca ploua aveti pelerine. Comentariile sunt si ele savuroase aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: