Articole scrise la misto nu?

Am incercat sa citesc magnificul articol despre antreprenoriat online si alte aberatii pe tema asta. Ei bine, asta a creat oarece valuri pe twitter, adica lumea chiar era interesata si asa mai departe. Primul comentariu negativ l-am trecut cu vederea, am zis ca e omul rautacios, dupa care m-am pus pe citit.

bonte

Pana cand am ajuns la duma asta. Click pe poza pentru a se vedea mare. Adica Biris a vandut doar 41% din Trilulilu, iar Bonte e deja majoritar cu 51%? Pai de unde, daca Sergiu i-a dat doar 41%? Ei bine in momentul asta m-am oprit de citit si am inchis. Daca voi aveti chef, aveti linkul mai sus. Dar … chiar asa sa nu iti citesti articolul pe care-l scrii?

Sa nu o aud pe aia ca e greseala de tipar ca totul e digitalizat acu. Tu cu degetele tale faci porcariile alea si iti mai bati joc si de oamenii care te cred pe cuvant si vor sa iti declare cateva cuvinte pentru publicatia ta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: