Asa arata amenda RATB!!

O noua realizare in campul muncii, am luat amenda pe RATB.

Linistit la Aviatorilor m-am suit intr-un autobuz oprit la statie, dupa ce am vazut ca era inchisa casa de bilete, cu mesaj din ala de revin in 10 minute. Ma sui, ma uit in autobuz  lume linistita. Toate in regula. Pleaca autobuzul … din neant apar 3 controlori barbati care se apuca sa ii intrebe pe oameni. Trece unul, altul, pe mine nu ma baga in seama, vine ultimul … aici s-a vazut? Si vine la mine cu buna ziua. Eu ii zic buna ziua. El: ce?! Eu: Mi-ati zis buna ziua, v-am raspuns buna ziua 🙂 El, da, atunci biletul? – Pai n-am. Si ne-am apucat sa vorbim, mi-au zis ca pot sa merg linistit cu autobuzul cu ei langa. Am ajuns la munca ma indreptam cu ei spre bancomat … in speranta ca am ceva bani pe card, ca sa le dau 50 de lei amenda … din fericire am fost salvat de un coleg cu care m-am intalnit si l-am implorat sa ma imprumute cu 50 de lei.

In speranta ca maine voi avea de unde sa ii returnez banii ii mai multumesc inca o data.

Uite asa arata amenda RATB.

asa-arata-amenda-ratb

Aceasta intamplare face parte din serialul fiecarui om intitulat sugestiv: de ce dracu m-am suit in autobuzul asta, nu puteam sa-l astept pe urmatorul, sa intarzii 5 minute la birou?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: