Aseara

Poza care cred ca a facut inconjurul tarii.

Culmea n-a fost nici un fel de spectacol, n-a fost nici un fel de promovare intensa a evenimentului ci doar un mass mare pe messeger. Cam de acolo au pornit toate chestiile:
-Ce faci?
-Merg la Unirii.

Eu n-am fost aseara, ceea ce e bine, am trecut cu metroul pe dedesubt si am inteles din aglomeratia de la metoru ce era deasupra. In schimb m-am intalnit la Tineretului cu peisajul asta. Tipul care a facut pozele le-a facut in acelasi timp in care eram eu pe acolo, trebuia sa fi prins si ambulanta care nu putea traversa si soferii care au oprit masinile in mijlocul intersectiei ca sa se simta bine.

Aseara a fost Tiesto iar in Bucuresti, alt motiv ca eu sa patesc ceva si sa nu pot ajunge. Cred ca atunci cand voi ajunge la vreun concert Tiesto unul din noi doi va fi pensionar. 🙂

Pana una alta am demonstrat ce trebuia de demonstrat. Vorba unuia care exclama in intersectie plin de nervi: Romania, numai aici se putea intampla asa ceva.

Si n-am vazut bradul. Si nici nu cred ca o sa il vad prea curand 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: