Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Asta cica e preot

  1. “cei ortodocsi nu au voie sa faca asha ceva” dar o fac. cel mai trist e ca nu e singurul de genul acesta. problema majora o constituie chiar multitudinea de preotzi care chiar comit zilnic astfel de lucruri. shi aici ash putea veni cu un banc daca mi se permite, trist dar foarte adevarat: “un evreu avea un fiu, Itzic, shi Itzic avea un mare dar: bea pana nu mai putea shi apoi se apuca sa citeasca din Talmud pana pica lat. Intr`o zi suparat nevoie mare, evreul decide sa`i faca o vizita lui Rabi (rabin) shi sa se consulte in privintza fiului. ajuns la rabi, dupa ce i`a spus povestea nu i`a mai ramas nimic de facut decat sa urmeze un ultim sfat. zis shi facut…pleaca evreul acasa shi urmeaza cu strictetze sfatul rabinului. ashaza pe masa in dormitorul fiului o gramada cu bani, o sticla de whisky shi talmudul. dupa ce ajunge Itzic acasa, evreul incepe sa`l urmareasca sa`i vada reactziile. itzic a bagat repede banii in buzunar, a baut toata sticla de whisky shi s`a apucat sa citeasca din talmud. a 2`a zi evreul disperat la rabi: “mai rabi nush ce sa ma mai fac…a luat totzi banii pe furish, a baut ca porcu shi pe urma s`a apucat sa citeasca din talmud.” Rabi ingandurat zice: “daca lua numai banii…il faceam mare om de afaceri…da` asha…daca bea numai whisky`ul…rezolvam shi`l duceam la dezintoxicare..da` a luat totzi banii pe furish…a baut ca porcul shi s`a apucat sa predice…pai sincer nu`l putem face decat preot ortodox”

    …wanna be :))

  2. OMG, era sa-l lovim pe asta, dobitocu (veneam de la tg jiu, eram pe locu din dreapta). La inceput am crezut ca e gardu daramat, nu intelegeam ce pana mea cauta farurile lui pe banda de depasire. (ca dupa ce ca mergea pe contrasens nici macar nu s-a obosit s-o ia pe refugiu).

Leave a Reply

%d bloggers like this: